Orbán Viktor: brüsszeli bábkormányt akarnak Magyarország nyakába ültetni

A független magyar politika Brüsszel számára elfogadhatatlan, ezért Brüsszel meg akar szabadulni Magyarország nemzeti kormányától, és bábkormányt akarnak az ország nyakába ültetni

- jelentette ki a miniszterelnök az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulója alkalmából, a Millenáris Parkban rendezett megemlékezésen szerdán.

"Ismét itt a régi kérdés, meghajolunk az idegen akarat előtt, ezúttal a brüsszeli akarat előtt, vagy ellenállunk neki. Ez a súlyos döntés vár most Magyarországra" - mondta Orbán Viktor.

Azt javasolta, "válaszunk legyen olyan világos és egyértelmű, mint 1956-ban volt".

"Nem fogunk részt venni semmilyen birodalmi versengésben, és nem akarunk részt venni mások ellenségeskedésében. Nem hiszünk a világboldogító ideológiáknak, mindegy, hogy keletről vagy éppen nyugatról érkeznek-e. Mi csak egyetlen dolgot akarunk. Békében akarunk élni itt a Kárpát-medencében, a saját szabályaink szerint és a saját boldogulásunkat keresve"

 

- fogalmazott.

Nem fogunk részt venni semmilyen birodalmi versengésben, és nem akarunk részt venni mások ellenségeskedésében. Nem hiszünk a világboldogító ideológiáknak, mindegy, hogy keletről vagy éppen nyugatról érkeznek-e. Mi csak egyetlen dolgot akarunk: békében akarunk élni itt a Kárpát-medencében, a saját szabályaink szerint és a saját boldogulásunkat keresve.

Már százszor bebizonyítottuk, hogy nem ijedünk meg, ha az aktuális birodalom zsarol minket. Tudjuk, hogy háborúba akarnak kényszeríteni bennünket. Tudjuk, hogy ránk akarják sózni a migránsaikat, Tudjuk, hogy genderaktivisták kezére akarják adni a gyerekeinket. Tudjuk, hogy megvan a kiszemelt bábkormány.

Megvan már a párt, amelyet a nyakunkba akarnak ültetni. Megvan az emberük is rá, igazi aláírófajta. Ideális jelölt egy bábkormány élére.

56 szabadságharc volt Magyarország szabadságharca egy világbirodalom ellen. Ahogy Nándorfehérvárnál az ottománok ellen, vagy 1848-ban Bécs ellen, úgy 1956-ban a szovjet csapatok ellen. Dávid harca Góliát ellen.

Aki hazafi, az ma is harcol a magyar szabadságért. De attól 2024-ben még nem lesz az ember hazafi, ha lyukat vág az zászló közepébe. Attól még nem lesz 56-os hős, ha elhajít egy Molotov-koktélt. Nem a ruha teszi a szabadságharcost, és nem a duma teszi a szabadságharcost. Csak a tettek számítanak. A tettek pedig magukért beszélnek.

Az egész ország láthatta, hogy ki mit csinált az Európai Parlamentben. Mi a magyar érdeket, a magyar szabadságot védtük az Európai Unió birodalmi politikájával szemben. Eközben a magyar ellenzék felajánlotta szolgálatait a birodalomnak. Jobboldali nemzeti hagyomány, hogy megvédjük a családot, megvédjük a hazát. Internacionalista hagyomány kiárulni a hazát és elárulni a családot.

Régi ellenzék, új ellenzék csak a címke változik. Ez az új is azt csinálja, amit a régi. Idegeneket hív a magyarok ellen segítségül. 1956-ban muszka vezetők, ma Brüsszel vezetők.

Az ellenzék új vezére ott ül az asztaluknál Manfred Weber mellett. Ez nem összeesküvés-elmélet, ez összeesküvés a gyakorlatban, országvilág előtt, egy új XXI. századi love story. A brüsszeli gazda megvakarta a kutyus fejét, a többit mindenki láthatta. Csak úgy áradt a szerelem.

Ez az ő hagyományuk, kedves barátaim! Dávid és Góliát párharcában, Ők valahogy mindig Góliát oldalára állnak, de egyet mindig elfelejtenek. A történet végét. Mert ennek a történetnek mindig ugyanaz a vége. Góliát veszít, Dávid győz. Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot. Kun Béláék Bécsbe, Rákosiék Moszkvába, a mostaniak pedig Brüsszelbe.

Az orosz-ukrán háborúra utalva hangsúlyozta: a háborúba az egész európai gazdaság belerokkan, családok milliói mennek tönkre, ha hagyjuk, hogy így menjen tovább.

"Hátne hagyjuk, barátaim!"- hangoztatta Orbán Viktor.

 

Forrás: infokarcag.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek