Az elmúlt 72 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 4 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt 3 napban a vármegye rendőrei 2 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 5 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy személygépkocsival közlekedő bátonyterenyei ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök október 19-én este, Szelevényen. A férfit további mintavételre előállították, illetve megállapították, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik, ezért meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárás, míg engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Egy monori lakos közlekedett személygépkocsival október 20-án este Újszászon, amikor az egyenruhások ellenőriztek. Megállapították, hogy a sofőr úgy ült a volán mögé, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, majd eljárás alá vontként meghallgatták, és őrizetbe vették.

 

Forrás: infokarcag.hu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.