ALAKULÓ ÜLÉS KARCAGON

Megtartotta alakuló ülését Karcag Város Önkormányzatának új Képviselő-testülete.

A Városháza dísztermében tartotta meg alakuló ülését a Karcag Város Önkormányzatának képviselő-testülete. Az eseményen Dr. Karádi László, a Helyi Választási Bizottság elnökhelyettese ismertette a 2024-es önkormányzati választások eredményét. Elsőként a megválasztott képviselők, majd városunk újra megválasztott polgármestere, Szepesi Tibor tette le esküjét.

A képviselő-testület elfogadta a szervezeti és működési szabályzatáról szóló önkormányzati rendelet módosítását és megválasztotta az önkormányzat bizottságainak elnökeit, tagjait. Az Ügyrendi és Jogi Bizottság elnökének Dr. Kanász-Nagy Lászlót, a Pénzügyi és Fejlesztési Bizottság elnökének Nagyné László Erzsébetet, az Oktatási és Kulturális Bizottság elnökének Dr. Pintér Zoltán Árpádot, az Idegenforgalmi, Társadalmi és Külkapcsolati Bizottság elnökének Kunné Nánási Mónikát, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnökének Karcagi Nagy Zoltánt, a Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Bizottság elnökének Molnár Pált, az Ifjúsági és Sportbizottság elnökének Birizló Csabát, a Közbeszerzési Bíráló Bizottság elnökének pedig Molnár Pált választotta a testület. A képviselő-testület Gyurcsek János képviselő urat Karcag város főállású alpolgármesterének választotta.

Az ülésen Sári Kovács Szilviát polgármesteri főtanácsossá választotta a testület. Pánti Ildikót pedig Szepesi Tibor polgármesteri tanácsossá nevezte ki. Legközelebb október 29-én kedden ülésezik az újonnan megalakult képviselő testület. A Karcag Televízió valamennyi munkatársa nevében sikeres és eredményes munkát kívánunk Szepesi Tibor polgármesternek és minden megválasztott képviselőnek, bizottsági tagnak.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek