NEM SZEGTE KEDVÜKET A ROSSZ IDŐ

Az Akácliget Gyógy- és Strandfürdőben idén is megrendezésre került a Motorostalálkozó. A több száz résztvevő az eső ellenére is jól érezte magát, nem szegte kedvüket a rossz idő.

A magyar mellett szerb, szlovák, német, román rendszámú motorokkal is lehetett találkozni a huszonkettedik Karcagi Motorostalálkozón. Igaz, jóval kevesebbel, mint amennyit megszokott
Karcag lakossága. Háromszáz- háromszázötven résztvevő érkezett a kempingbe, hogy a hagyományos motoros élvezeteknek hódoljon. Ez nagyjából harmada annak, ahány motoros minden évben tiszteletét teszi a Nagykunság fővárosában. És bár már az első napot alaposan megáztatta az ég, mind a négy koncertet meg tudták tartani.

SÁNTA LÁSZLÓ ,szervező
- Szerencsére addig pont kihagyott az eső, bár dagonya volt a színpad előtt, de az a néhány száz ember, aki ellátogatott hozzánk, nagyon lelkesen, nagyon jól érezte magát. Eddig minden programot meg tudtunk- terveink szerint meg is fogunk tudni tartani. Igaz, hogy most így nagyjából másfél órával a felvonulás előtt folyamatosan szakad, hát nem tudjuk, hogy lesz- e érdeklődő, sajnos nagyon kevés motor jött.

Az időjárás miatt számos betétprogram elmaradt. Annyira felázott a talaj, hogy balesetveszélyessé vált, így a roppant népszerű kamionhúzást a szervezők törölték a programból. Mint ahogy a Zádor- hídig tervezett közös motortúrát is. Viszont nem is igazi motoros az, aki nem optimistán áll a helyzethez: a szervezők szerint örökké nem eshet, ha az idei találkozót szétverte az eső, a jövő évit biztosan nem fogja.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.