RUMMIKUB VÁNDORKUPA

A Déryné Kulturális Központban került megrendezésre a Rummikub Vándorkupa Kaba-Karcag Verseny.

A verseny kezdetén a megjelenteket Kunné Nánási Mónika megbízott intézményvezető köszöntötte és jó versenyzést kívánt a résztvevők számára.
Kovácsné Kerekes Katalin a verseny koordinátora elmondta, hogy a megmérettetésen a két város Karcag és Kaba versenyzői mérték össze a tudásukat és a szerencséjüket.

-Évente két alkalommal versenyzünk, a tavaszi fordulót a karcagiak nyerték, elhozták a kupát, most volt a visszavágó. Csapatversenyről lévén szó, tizenkettő kabai és tizenkettő karcagi versenyző ült az asztalhoz. Asztalonként négy játékos játszott, kettő kabai és kettő karcagi, három fordulón keresztül, négy osztásban. Nem az egyéni eredmények, hanem a csapat összesített eredménye alapján hirdettünk győztest-mondta el a főszervező, valamint arról is beszélt, hogy a versenyen túl a játék örömét, az együtt töltött minőségi idő adja a versenyben résztvevő idősebb korosztály számára.

A továbbiakban az ötletgazda Kiss Lajosné a Kabai Őszirózsa Nyugdíjas Egyesület elnöke elmondta, hogy mindig öröm találkozni a karcagi csapattal.

-Természetesen a legfontosabb a játék öröme. A továbbiakban a cél az újabb versenyen való megjelenés, amelyre most hétvégén Budapesten kerül majd sor-mondta el az elnök.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek