szeptember 21, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

F. Kovács Sándor városunk és térségünk országgyűlési képviselője és Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke megkezdte a kínai testvérrégióiból - Shanxi és Henan tartományokból - érkezett egészségügyi maszkok szétosztását. Az 50 ezres adomány maszk felét a turisztikai, vendéglátó ágazat szereplőinek juttatják el, akiknek saját maguk kell gondoskodni a védőeszköz beszerzésről, ugyanakkor jogszabály által érintettek vagy kötelezettek a viselésükben és sok vendéggel találkoznak. Ma a Tisza-tó több településén közel 6000 maszkot osztottak szét.

Abádszalókon Balogh Gyula polgármester vette át és köszönte meg az adományt, amely nagy segítség lesz a turizmusban dolgozók számára. A vírushelyzet alatt is igyekeztek megfelelő módon védekezni, helyben közel 5000 maszkot varrtak, amit az egészségügyben, szociális területen dolgozóknak osztottak részt, de minden ilyen segítség jól jön a turizmusban dolgozók számára - mondta a polgármester.

Hubai Imre közgyűlési elnök a következő napokban megyénk 23 településén osztja szét az adománymaszkot azoknak a turisztikai szolgáltatóknak, akik ennek használatára kötelezettek.

A Tisza-tó térségében 25 ezer maszkot oszt szét, valamint a fővárosban olyan rászorulóknak is - pl. Csepel lakosainak - is adnak az adományból, hogy nagyobb biztonságban legyenek a második covid hullámban. A Tisza-tavi Turisztikai Fejlesztési Tanács is segíti a térség és a megye 23 településének szolgáltatóit és a rászoruló lakosságát is.

F. Kovács Sándor képviselő elmondta, még az ő megyei közgyűlési elnöksége idején vette fel a kapcsolatot a két megye, s nagyon jó együttműködés alakult ki ez a két testvér megye és JNSZ között. Most több tízezer maszkot ajánlottak fel megyénknek, ezeket osztjuk szét turisztikai, egészségügyi szervezeteknek. Azok az emberek akik nagyon sok vendéggel találkoznak akár a turizmusban akár a vendéglátásban, fontos, hogy rendelkezzenek jó védőfelszereléssel. A Tisza-tónál is nem csak a mai napra, a pillanatra kell figyelni, hanem arra is mi lesz egy-két hét, néhány hónap múlva, ehhez segít a most átadott maszkadomány is - vélte a képviselő.

Tiszaszentimrén Koczúrné Tóth Ibolya polgármester köszönte meg az adományt. Elmondta, a járvány idején több ezer maszkot varrtak ők is, a dolgozóknak, lakosoknak.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Vegyes

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14

Twitter

@envato_help Ticket id : #2023134 Created date 1 month ago. Please, look in to this.
DigiQole now 2x Faster and GT Metrix Page Speed 98% !! We optimized DigiQole for High Performance… https://t.co/ZnE3IRV3Ou
Want to run Webinars and Meetings inside an online course format? Then incorporate Zoom service with Turitor WP Edu… https://t.co/KlwEX0VTrE
@envato_help After 4 months I submit a WP Theme. But 6 days without reply : https://t.co/4G411tjDaT Is this curren… https://t.co/1fLk2ThrOW
We are Author Level 10 @ #Envato Market ! Thanks our customers, supporters. Profile : https://t.co/Fgw71WDhV6 https://t.co/vK9O9lXg06
Follow Themewinter on Twitter

Facebook