Részegen vezett a tiszaburai férfi

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén

az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt indított eljárást a Karcagi Rendőrkapitányság egy tiszaburai lakos ellen. A személygépkocsival közlekedő férfit 2019. december 24-én 23 óra körül ellenőrizték a járőrök Tiszabura belterületén. Az intézkedés során a rendőrök a 19 éves férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A jogsértőt a járőrök előállították. Mivel a férfi vezetői engedélyét sem tartotta magánál, így szabálysértési eljárás is indult ellene.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittas állapotban járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve, toleranciát mutatva vesznek részt a közlekedésben.

…hogy mindenki hazaérjen!