ÚJ FELDOLGOZÓÜZEM KARCAGON

j feldolgozóüzemet épített a Karcagi Ízek. Sikeres pályázatuknak köszönhetően mintegy 50 millió forintból építették meg az új üzemet, melyet most mutattak be a meghívott vendégeknek.

A Karcagi Ízek üzemének az egyik tulajdonosa, Kovácsné Rózsa Edit elmondta, férjével 7 éve kezdték a lekvárokat, majd később a szörpöket készíteni. Eleinte helyi piacokon, vásárokon értékesítettek, majd üzletekben és vendéglátóhelyeken is.


Sikeres pályázatuknak köszönhetően mintegy 50 millió forintból építették meg az új üzemet,

melyet most mutattak be a meghívott vendégeknek.
F. Kovács Sándor, városunk és térségünk országgyűlési képviselője azt kívánta a családnak, hogy kitartó munkával őrizzék meg ezeket a karcagi finomságokat kiváló minőségben.


Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő szerint öröm, amikor a városban egy olyan vállalkozás működik, amely karcagi földön termett gyümölcsöket dolgoz fel. A kormány vidékfejlesztési politikájának kézzelfogható eredménye az, amikor a gazdálkodói szellem, a feldolgozásban testet öltő tudás az állami lehetőségekkel összekapcsolódik, s eredményeként élelmiszer-feldolgozóüzem jelenik meg a városban, illeszkedve a többi üzem sorába.
Dobos László polgármester szerint a Kovács család története igazi sikertörténet, hiszen házi lekvár és szörpfőzésből lettek komoly családi üzemű vállalkozás, ami példa lehet mások előtt is.