ent--rumba koncert

Jótékony Cent--rumba koncertre várta a zenekedvelőket a Karcagi Szakképzési Centrum a DérynébeA megjelenteket Pardi Sándor főigazgató trombita szólóval köszöntötte, majd elmondta, ő az est ötletgazdája, mert a KSZC intézményeinek rendezvényeit járva látta milyen örömmel zenélnek együtt tanárok és diákoké, így alakították ki a ma este műsorát is.

Jó példával járt elől a főigazgató is, hiszen megtanult szaxofonozni és több dalt el is játszott a jelenlévőknek, s duettben pedig egyet Plósz Csillával, a KÁIAMI igazgatónőjével közösen. Az esten felléptek a tagintézmények alkalmi együttese, szólistái is, az estet a KSZC alkalmi kórusa zárta, Kiss László tanár úr szólójával.

A koncertere a belépő ingyenes volt, de a szervezők adományokat gyűjtöttek a Kátai Gábor Kórház számára, melyet Nagyné László Erzsébet főigazgató köszönt meg az intézmény nevében. Pardi Sándor főigazgató megígérte, a Cent-rumba estnek lesz folytatása, hiszen a KSZC intézményeibe is elmennek örömzenélni az est fellépői, s mindenhol adományt is gyűjtenek majd.