Digitális fejlesztés a Karcag Televíziónál

A UPC előfizetői az 508-as csatornán érhetik el az adásfolyamot.Nagy örömmel tájékoztatjuk Kedves Nézőinket, hogy a Karcag Televízió felkerült a UPC Magyarország karcagi digitális műsorkínálatába, így az analógon kívül, most már a digitális csomagban is nézhető a helyi TV, kiváló kép és hangminőségben!

A tárgyalások már a tavalyi évben elkezdődtek, miután a Televízió vezetése és a UPC Magyarország munkatársai személyesen is találkozhattak annak érdekében, hogy azok számára, akik a cég ügyfelei, már digitális minőségben is elérhető legyen a helyi televízió Karcagon elsőként.

A UPC előfizetői az 508-as csatornán érhetik el az adásfolyamot. Jelenleg a szolgáltató mérnökei folyamatosan mérik az stúdió által előállított digitális jel minőségét és adatsebességét.

A Karcag Tv digitális fejlesztésének köszönhetően ezen a héten már a Telekom munkatársai is felmérték a stúdió technikai paraméterit, megkezdődtek a kivitelezési munkák.

A beruházásnak köszönhetően hamarosan Telekom IPTV előfizetők számára is látható lesz a Karcag Tv adása.

Az Invitel előfizetői jelenleg analóg adást láthatnak, várhatóan itt a digitális csomagban mpg4-es adásfolyam kerül beindításra.

A tavalyi évben a vidéki településeken már megvalósult a digitális átállás, a televízió partnere a NOVI -COM KFT a digitális csomagban az alábbi településeken szolgáltatja a Karcag Tv-t, Kunhegyes, Abádszalók, Kenderes-Bánhalma, , Tiszaderzs, Tiszaszőlős, Tiszagyenda, Tiszaroff és Tiszabura.