NÉPTÁNCOS FARSANG A CSOKONAI ÚTI ÓVODÁBAN

Farsangi mulatságot tartottak a Csokonai úti Óvodában.

A néptánc tehetségműhely nagyon jó hangulatot teremtett. Benéné Kecskeméti Anikó tagintézményvezető nyilatkozott a hiradónak.

Az Apró Lábak Tehetséggondozó Műhely gyermekei léptek fel a Csokonai Úti Óvodában, tavaszváró, télűző műsorukkal. Kiszebábot nem égettek, de jelképesen beledobták a tóba, hogy elvigye a telet.

- Úgy láttam, hogy mindenki nagyon élvezte, mindenki kitalált valami újabbat, hogy vigyen el ez a banya és várjuk a tavaszt, a megújulást, a szép időt és nagyon örülünk neki, hogy ilyen sokan eljöttek, apukák, anyukák, nagymamák és együtt élvezték a műhelyfoglalkozásunkat.

A farsangi mulatságon több csoportból szerepeltek a gyerekek.

- Az óvodánk Pitypang csoportos és Margaréta csoportos gyermekei, ők a nagycsoportosok, közülük, az óvónők beválogatása alapján kerültek a tehetséggondozó műhelybe a gyerekek.

A műsorban helyi néptáncosok is felléptek, majd táncház várta az érdeklődőket, de volt kézművesfoglalkozás is.

- Óvodánkban működnek a tehetségműhelyek. Van néptáncos, van zeneóvoda műhelyünk és kézművesműhelyünk is. Szarka Péterné Gabi, aki nagyon ügyes és nagyon régóta végzi már a tehetséggondozást, de itt vannak a kollégák, a dajkanénik, óvónénik, közcélú foglalkoztatottak, akik segítik a munkánkat.

A szülők különféle finomságokkal járultak hozzá a farsangi mulatsághoz.

  • Friss hírek

  • Populáris