Mozgássérültek éves gyűlése

A Mozgássérültek Jász-Nagykun-Szolnok Megyei  Egyesülete Karcagi Csoportja szombaton tartotta éves közgyűlését,

melyen a helyi sorstársak mellett részt vettek a kunmadarasi, a kenderesi, a berekfürdői, a kisújszállási és a túrkevei csoport képviselői is.


A megjelenteket Németh Imréné csoportvezető köszöntötte, majd összefoglalta az éves munkát. Szólt a kirándulásokról, a közös főzésekről, s arról, hogy csütörtökönként a Sortársak Házában várják fogadó órákon a 700 fős tagságot, s itt segítenek az ügyek intézésében vagy csak beszélgetnek a sorstársakkal. Dobos László polgármester elismeréssel szólt a mintegy 700 fős tagsággal, a város egyik legnagyobb civil szervezeteként működő mozgássérültek csoportjáról. A vezetőségnek és a tagságnak is további sikeres  munkát kívánt,  A megyei egyesület részéről Bodor Andrásné alelnök ( a kenderesi csoport vezetője)  számolt be az ott történt vezetőség váltásról, s ígérte, igyekszik majd képviselni a kunsági tagok érdekeit is.

A köszöntők után a kenderesi Topogók néptánccsoport tánccal, a túrkeveiek karácsonyi énekkel, a karcagi tagok közül többen verssel színesítették a rendezvényt.