REJTETT KAMERÁT TALÁLT A MOBILVÉCÉ ÉPÜLETÉBEN

Gyorsan terjedt és óriási felháborodást okozott az a közösségi felületeken megosztott videófelvétel, melyen tisztán látható, hogy egy szolnoki szórakozóhely mobilvécéjében rejtett kamera volt elhelyezve.

A mellékhelyiségbe felhelyezett kameráról készült videó gyorsan elterjedt az internetezők körében. A kukkoló eszközt felfedező fiatalok, a közösségi oldalon elmondták, hogy éjszaka gyakorlatilag észrevehetetlen volt a kamera, ha nem világítottak volna közben, észre se vették volna. A lányok miután észrevették a rejtett eszközt, azonnal jelezték a többi szórakozónak, hogy ne használják azt a mobilvécét. Ezt hallva a kamerát állítólag felhelyező férfi le is szerelte a kukkoló eszközt, mert hamar eltűnt az illemhelyről. A fiatalok feljelentést tettek a rendőrségen. A szolnokiak is megdöbbentek az eseten.


- Nekem erről az a véleményem, hogy egyrészről ez nagyon alattomos dolog, aki ezt megcsinálta. Egyáltalán, hogy tudta megcsinálni. Tehát milyen a helynek a védelme, milyen ennek a szervezése, meg egyáltalán, hogy juthatott el odáig, hogy ezt felszerelje, vagy hogy odategye.

Egy arra járó fiatal férfit is megkérdeztünk a téma kapcsán.

Szakál Tibor János
- Nem normális az ilyen. Hát most kamerával figyelni, vécébe másokat. A fiatalok többsége sajnos ilyen.

Egy idős hölgy is felháborítónak találja az esetet. Szerinte a kamerát elhelyező személyiségi jogokat is sérthetett.

Kovács Imréné
- Ez nem helyes és nem is szabályos szerintem. Hát azért valakit a vécében kamerával nézni. Őrület. Nagyon sok rosszindulatú, meg rossz gondolatú ember van sajnos az utóbbi időben.

A szórakozóhely is értesült az esetről, ismeretlen elkövető ellen megtették a feljelentést.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.