POTOM PÉNZÉRT ADTÁK EL ZSÁKMÁNYUKAT

Egy bűncselekmény felderítéséhez az alázatos munkán kívül sokszor szerencse és jó megérzés is szükséges. A most következő eset is ezt bizonyítja.

Egy elkötött kerékpár ügyében számoltattak el a jászsági rendőrök egy 26 éves jászapáti férfit. Nem csalt a nyomozók szimata, amikor feltételezték, hogy valami van még a fiatal füle mögött.

Kihallgatásán két nagy horderejű lopásról is számot adott.

Két társával május végén egy jászárokszállási telephelyről 1,2 millió forint értékű kábelt vittek el. A nagy dobás csak ezután következett, melybe a trió tagjai még két fiatalt vontak be. Egy jászfényszarui cég raktárából 1500 darab alumínium munkadarabot és alkatrészt zsákmányoltak.

Ezen alkatrészek értéke meghaladja a 10 millió forintot, a banda ezeket azonban potom pénzért, alumíniumárban értékesítette egy MÉH-telepen.

A jászberényi nyomozók mindenkit elfogtak és előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki az alumínium munkadarabok ügyében.

Közülük a 26, 24 és 23 éves jászapáti elkövetőt – akik mind a két lopásban benne voltak – őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatásukat.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.