CSALÁDI NAP A ZUGLÓGERBEN

A Zuglógerben került sor a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Karcagi Traktoros Ügyességi Versenyre, valamint Családi Napra.

Erre az napra a szervezők színes programokkal is készültek.

Sor került „A legszebb konyhakertek”-Magyarország legszebb konyhakertjei országos program karcagi kertjeinek a terménybemutatójára, valamint a helyi díjátadó ünnepségre.

Megrendezésre került a szörp-és lekvár verseny, volt hagyományos étel kóstolás, a legkisebbeket a népi játszótér és a kézműves foglalkozások, valamint a légvár szórakoztatta.

Lehetőség nyílt az Egészségfejlesztési Központ szűrővizsgálatain történő részvételre, valamint a Csimota-és a Kredenc zenekar szórakoztatta a megjelenteket-tudtuk meg Kunné Nánási Mónikától, a Déryné Kulturális Turisztikai Sport Központ és Könyvtár megbízott intézményvezetőjétől, aki a továbbiakban a következőkről szólt.

-Idén a negyedik alkalommal került megszervezésre a Családi Nap. A program legfőbb célja, hogy Karcag kistérségét fejlesszük és minél több embert vonjunk be a programokba. A visszajelzések alapján van igény és érdeklődés is rá. Számos árus,-nemcsak karcagi, hanem a környékbeliek is- a termékeikkel színesítették a rendezvényt-mondta el a vezető.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.