KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI TAPASZTALATAI JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOKBAN

A vármegyei rendőrök 10, személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek, valamint 9 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Az elmúlt héten az egyenruhások 9 ittas járművezetővel szemben kezdeményeztek eljárást, közülük nyolc sofőr gépi meghajtású járművel közúton, míg egy a vízen közlekedett ittasan. A forgalom-ellenőrzők 570 gépkocsit mértek be, melyek vezetői túllépték a megengedett legnagyobb sebességet. A vármegye illetékességi területén 10, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök, amiből 4 súlyos, 6 könnyű sérüléssel járt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy tartsák be a szabályokat, ne vezessenek ittas vagy bódult állapotban! A közlekedésbiztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében a rendőrök folyamatosan hajtanak végre különböző közlekedésrendészeti akciókat. Az ellenőrzésekkel a rendőrség célja a baleseti kockázat és a balesetek számának csökkentése.

…hogy mindenki hazaérjen!

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.