Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.  

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá öt fő ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy hatvani lakos közlekedett személygépkocsival Jászfényszaru külterületén 2020. szeptember 5-én 14 óra körül. A sofőr haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban a jobb oldali útpadkára lehaladt. A gépkocsi vezetője egy hirtelen mozdulattal megkísérelte visszairányítani a gépjárművet a forgalmi sávjába, azonban manővere során áttért a szemközti forgalmi sávba, onnan az útárokba hajtott, majd a menetiránya szerinti baloldali forgalmi sávban állt meg. A baleset következtében a járművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig az út és a látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. Közlekedésük során vegyék figyelembe a vezetési rutinjukat, és a gépkocsi sebességét úgy válasszák meg, hogy a váratlanul fellépő helyzetekre időben, baleset bekövetkezése nélkül tudjanak reagálni annak érdekében,

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.