RENDŐRKÉZRE KERÜLT A BETÖRŐ

A szolnoki rendőrök kutatás során megtalálták és lefoglalták a lopásból származó elektromos főzőlapot, melyet ugyan a feltételezett elkövető beépíteni nem tudott, de már használatba vett.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/beepiteni-nem-tudta

A Szolnoki Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint egy kőteleki ingatlanba ismeretlenek betörtek, ahonnan számítástechnikai alkatrészeket, akkumulátort, horgászbotokat, hangfalakat és egy elektromos főzőlapot tulajdonítottak el több mint 1.200.000 forint értékben.

A nyomozók a bejelentést követőn szemlét tartottak és adatot gyűjtöttek, melynek eredményeképp látókörükbe került egy helyi férfi, akinek az albérletében kutatást tartottak. A lakásban megtaláltak egy hangfalat, illetve az elektromos főzőlapot, amit nem volt hova beszerelni, de a régi gáztűzhely tetejére felhelyezve már használtak. A lopott tárgyakat lefoglalták, majd a 40 éves feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozó hatóság a terheltet őrizetbe vette és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14