KÉSSEL FENYEGETTE VOLT PÁRJÁT

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.

Egy zaklatott állapotban lévő nő tett bejelentést a jászberényi rendőröknek 2023. június 8-án hajnali 5 óra körül és elmondta, hogy éjfélkor jászladányi lakásánál megjelent volt párja, aki egy késsel a kezében pénzt követelt tőle.

A sértett elmondta, hogy a férfi megfenyegette, hogy megöli, majd átkutatta ruházatát és a nadrágzsebéből 590.000 forintot magához vett. Ezt követően a jogsértő átkutatta az ingtatlant és egy széfet valamint egy flexet kapott a hóna alá. A sértettel folytatott vitája során többször arcon ütötte, majd megragadta nyakát és a szomszédos ingatlanhoz vonszolta. Ott a nő telefonját széttörte, hogy ne tudja értesíteni a rendőrséget, ezt követően a flex segítségével megpróbálta kinyitni a széfet. Kihasználva a férfi figyelmetlenségét, a sértett elszaladt és később sikerült értesítenie a rendőrséget.

A jászberényi rendőrök a bejelentést követően, rövid időn belül jászladányi lakásán elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 23 éves férfit rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14