EGYMÁSNAK ADTÁK A KILINCSET

A karcagi rendőrök három helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. A gyanú szerint először egy nő, majd tippje alapján pár nappal később két férfi tört be ugyanabba a tiszaburai ingatlanba.

 

A Karcagi Rendőrkapitányságra 2023. május 29-én délelőtt érkezett bejelentés, miszerint 2023. május 26-a és május 29-e között ismeretlen behatolt egy tiszaburai ingatlanba és onnan 2 benzinmotoros fűkaszát és egy kannában 15 liter benzint tulajdonított el, több mint 200.000 forint értékben.

A helyszínre érkező karcagi rendőrök adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, valamint elemezték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket. A nyomozati cselekmények eredményeként beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Még a bejelentés napján délután elfogták és előállították a Kunhegyesi Rendőrőrsre a két helyi férfit, akiket a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak. Mindketten elismerték a bűncselekményt és a két fűkasza is előkerült. Egyiket a fiatalkorú terhelt lakcímén, a másikat már értékesítés után egy harmadik személytől foglalták le a rendőrök.

A fiatalkorú gyanúsított és felnőttkorú társa vallomásukban elmondták, hogy az idősebb jogsértő női rokonától kapták a tippet a lopáshoz, aki 2023. május 27-én délután járt ugyanazon ingatlanban és onnan kannában 15 liter benzint, 2 fejszét, és 3 festő ecsetet tulajdonított el. A 25 éves helyi nőt is előállították a rendőrök és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14