RONGÁLÁSSAL TÖBB KÁRT OKOZOTT, MINT A LOPÁSSAL

Egy 20 éves tiszapüspöki lakost gyanúsítanak a rendőrök azon bűncselekmények elkövetésével, amik szajoli zártkerti ingatlantulajdonosok sérelmére történtek.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/rongalassal-tobb-kart-okozott-mint-a-lopassal

A megalapozott gyanú szerint, a férfi Szajol úgynevezett sárnyaki részén egy körbekerített udvarra bement, majd a melléképületbe bejutva, egy 50.000 forint értékű horgászfelszerelést tulajdonított el.

Ezt követően egy szintén sárnyaki zártkerti ingatlanba igyekezett bejutni, melynek során a felépítmény ajtaját megrongálta, levágta az elektromos berendezésekről a vezetékeket és 2 doboz sörrel a hóna alatt távozott. A 20 ezer forint körüli lopási érték mellett rongálással mintegy 300 ezer forintos kárt okozott a tulajdonosnak.
Bejelentést követően a rendőrök munkáját a beszerzett kamerafelvételek segítették, amelyek értékelését követően gyorsan a feltételezett elkövető nyomába eredtek. A fiatalt 2 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt beismerő vallomást tett.

A férfi ellen betöréses lopás kísérlet elkövetése miatt nyomoz a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság is, ezt a bűncselekményt Tiszapüspöki sárnyaki részén, 2023. márciusában követte el a fiatalember.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14