Több súlyos baleset történt hosszú hétvégén

A húsvéti hosszú hétvégén több súlyos közlekedési baleset történt vármegyénk útjain, egyes helyszíneken a tűzoltóknak kellett utasokat kiszabadítani.

Nagypéntek délelőttjén egy személygépkocsi csapódott szalagkorlátnak az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Tiszapüspöki térségében. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók emelték ki a jármű eszméletlen sofőrjét, és átadták a mentőknek. Az egységek ezen túl áramtalanították az autót, illetve segítettek felhelyezni azt az autómentőre.

Vasárnap reggel a 34-es számú főúton, Tiszaigar külterületén hajtott fának egy személyautó. A gépkocsiban három ember utazott, a hátsó ülésen ülő azonban nem tudott kiszállni, őt a tiszafüredi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani, emellett pedig áramtalanították is az autót.

Húsvét hétfő délutánján pedig két személyautó rohant egymásba a 33-as számú főúton, Tiszafürednél. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az egyik autóból két ember nem tudott kiszállni, őket a tűzoltók emelték ki a roncsból. Az egység mindezeken túl segített a gépkocsikat autómentőre helyezni.

Fotó: Tiszafüred HTP, Németh Ádám tűzoltó főhadnagy

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14