Utólag döbbent rá a tolvaj, hogy az igazolványát kár volt a helyszínen hagynia.

Egyikük az áruházi biztonsági őr kerékpárját vitte el, másikuk a személyi igazolványát hagyta a helyszínen. A szolnoki rendőrök elfogták a duó tagjait.

Minden azzal kezdődött, hogy két helybeli érkezett a város külterületén található egyik bevásárló központhoz. Nem sokat tétlenkedtek, egyikük ugyanis nyomban ellopta az áruházi biztonsági szolgálat egyik tagjának kerékpárját, pechjére azonban a biztonsági őrök tökéletesen látták az akcióját a kamerákon keresztül.

A másik férfi eközben a bevásárló központnál található műjégpálya mellett működő keringető szivattyút vette magához, mellyel 140.000 forintos lopási kárt okozott. A rongálási kár is jelentős, hiszen a szivattyú eltávolításával mintegy 500 liter mennyiségű, 120.000 forint értékű fagyálló folyadék folyt el a rendszerből.
Mivel az egyik elkövető menekülés közben a személyes okmányát is hátra hagyta, a biztonsági szolgálat tagjai pedig éberek voltak, a rendőrök mindkét férfit gyorsan elfogták.

A kerékpárt eltulajdonító 24 éves férfit szabálysértési eljárásban hallgatták meg, a szivattyútolvajt pedig lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók megállapították, hogy a 22 éves terhelt ellen szabálysértési elzárás végrehajtása érdekében három körözés is érvényben van, ezért a rendőrök a férfit őrizetbe vették.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14