6 ÓRA MÉRLEGE

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.

A rendőrök 2023. március 27-én finn módszeres ellenőrzést tartottak Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több településén. A preventív akció az ittas gépjárművezetők kiszűrésére irányult, mivel az így vezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

Az akció ideje alatt az egyenruhások több mint 1000 gépjárművezetőt ellenőriztek, amiből 3 sofőrnél mutatott pozitív értéket a szonda. A rendőrök az általuk észlelt egyéb szabálysértések és szabályszegések elkövetése miatt 11 járművezetőt figyelmeztettek, 12 helyszíni bírságot valamint 11 közigazgatási bírságot szabtak ki, 1 sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrése közös érdek. A felelőtlen sofőrök nem csak saját, de mások testi épségét és életét is veszélyeztetik. Éppen ezért kollégáink ezen irányú ellenőrzéseire folyamatosan számítani kell.

…, hogy mindenki hazaérjen!

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14