EGYÜTT INDULTAK LOPNI A ROKONOK

A három rokon lopni indult, végül rablás megalapozott gyanúja miatt kerültek őrizetbe.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/lelekjelenlete-mentette-meg

A megalapozott gyanú szerint a szolnoki testvérpár és unokatestvérük előre megbeszélték, hogy fémhulladékot lopnak a kiszemelt helyi ingatlan udvaráról, majd azt később pénzzé teszik.

A megbeszélésnek megfelelően később bementek az idős sértett udvarára, ahol zsákokba kezdték pakolni a különböző autóalkatrészeket és egyéb vasanyagokat, azonban a 86 éves tulajdonos tetten érte, és távozásra szólított fel őket. Ekkor az egyik jogtalan behatoló, kezében egy kábeldarabbal megindult a nő irányába, és arra utasította, hogy menjen be a házba, különben „agyoncsapja”.

A szépkorú engedelmeskedett a felszólításnak és bement a házba. Ott nem sokat teketóriázott, hívta a rendőrséget. A helyszínre érkező szolnoki rendőrök a háztól pár száz méterre elfogták a három menekülő férfit, kezükben a lopott dolgokkal. A 16, 19, és 21 éves feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a trió tagjait. A nyomozóhatóság a terhelteket őrizetbe vette, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14