BETÖRT, MERT AHHOZ VOLT KEDVE

Két járművet megrongált, kirakatüveget tört be és 780 ezer forint értékű árut pakolt ki a járdára. A karcagi rendőrök tetten érték a jogsértőt.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/mert-ahhoz-volt-kedve

Egy karcagi nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy parkolóban álló gépkocsi mindkét oldali visszapillantó tükrét letörte, majd egy másik jármű bal oldali visszapillantó tükrét megrongálta, a tükörfelületeket betörte.
Ezt követően az asszony egy üzlet dupla hőszigetelt kirakat üvegének alsó részét addig rugdosta, hogy az betört, majd 435 db, megközelítőleg 780 ezer forint értékű árucikket – köztük ruhaneműket, élelmiszereket, mosógéleket és tisztítószereket, állatfekhelyeket – hordott ki az üzlet elé eltulajdonítási szándékkal, azonban a járőrök tetten érték a jogsértőt.

Az egyenruhások elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit 1 rendbeli garázdaság és 1 rendbeli lopás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a dühét vezette le a megrongált gépjárműveken és betört az üzletbe, „mert ahhoz volt kedve”.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.