HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 6 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy dunakeszi lakos személygépkocsival közlekedett Öcsödön, a Kossuth Lajos úton 2023. március 22-én a reggeli órákban. A járművezető a Deák Ferenc úti kereszteződéshez érkezett, azonban figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát és nem biztosított elsőbbséget a védett úton érkező 66 éves helyi kerékpárosnak és összeütköztek. A baleset következtében a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet az elsőbbségi szabályok betartására. Kérjük, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14