HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 2 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy győri lakos közlekedett tehergépkocsival a 4. számú főúton Karcag irányából Kenderes felé 2023. március 21-én 15 óra 40 perc körül. A sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó és forgalmi okból megálló járműszerelvény mögött, ami miatt annak hátuljának ütközött. A fékező tehergépkocsiba a mögötte közlekedő, kellő követési távolságot szintén nem tartó személygépjármű csapódott. A baleset következtében a személyautó sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a helyesen megválasztott sebesség és a megfelelő követési távolság betartása kiemelten fontos. Kérjük, hogy mindig tartsanak kellő követési távolságot az előttük haladó járműtől, hogy annak hirtelen fékezése esetén is biztonsággal meg tudjanak állni!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek