HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt három napon a vármegye rendőrei 4 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 10 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában nem jutott személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset a rendőrség tudomására.

Egy tiszabői lakos közlekedett tehergépkocsival 2023. március 17-én 11 óra 30 perckor Szolnok külterületén az M4-es számú autóút 105. kilométerszelvényében található besorolósávban. Haladása során a forgalmi sávjából balra kívánt sávot váltani azonban nem biztosított elhaladási elsőbbséget a külső forgalmi sávban szabályosan közlekedő tehergépkocsinak, ezért összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Tószegi Rendőrőrs szolgálaton kívüli körzeti megbízottjának 2023. március 18-án olyan információ jutott birtokába, miszerint Szolnok egyik vendéglátóhelyen tartózkodik egy többszörösen körözött férfi. A szolnoki kollégái a helyszínre vonultak ahol elfogták az egy éve a hatóságok elől bujkáló 33 éves férfit, aki ellen 5 elfogatóparancs volt érvényben, mivel a jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg. Az elfogott férfit a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14