HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 4 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint 7 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy tiszakécskei lakos közlekedett tehergépkocsival és a hozzá kapcsolat pótkocsival Jásztelek belterületén 2023. március 13-án 9 óra 45 perckor, mikor ellenőrizték a rendőrök. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították. A jogsértő 50 éves férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy ittas vezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Az ilyen járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére, ezért a vármegye közútjain rendszeresek az ilyen jellegű ellenőrzések.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek