LEZÁRT AKTA – LOPÁSOK MIATT KELL FELELNIE

Az abádszalóki rendőrök befejezték a helyi gyanúsított ellen a lopási ügyek vizsgálatát.

Egy abádszalóki lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. január 24. és január 25. között bement egy helyi családi ház udvarára és a melléképületből eltulajdonított egy robogót, 4 db kézifűrészt, 2 db működésképtelen sövényvágót, motoros fűkaszákat és egy talicskát.

A rendőrök kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. A 49 éves férfi terhére nemcsak egy bűncselekmény elkövetését rótták a nyomozók. A megalapozott gyanú szerint ugyanis 2023. február 9-én a reggeli órákban egy ugyancsak abádszalóki családi házba ment be jogosulatlanul, azonban a teraszon a tulajdonosba botlott, ezért elmenekült a helyszínről, így a bűncselekmény kísérleti szakban maradt. A terhelt elmondása szerint a ház udvaráról fát akart lopni.

A gyanúsított ellen 1 rendbeli lopás vétség és 1 rendbeli lopás vétség kísérlete miatt folyt nyomozás. A büntetőeljárást a nyomozó hatóság befejezte és a napokban vádemelési javaslattal adtak át az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14