FÉLÉV ALATT 11 BŰNCSELEKMÉNYT KÖVETETT EL

A karcagi nyomozók őrizetbe vettek egy kenderesi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 11 bűncselekményt követett el az elmúlt félévben.

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/tizenegyes-kapufa

Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint egy kenderesi ingatlan melléképületéből mosógépet, fűkaszát, elektromos fűnyírót tulajdonítottak el. A rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók a beszerzett információk alapján több lopott tárgyat megtaláltak és lefoglaltak, továbbá a jogsértőt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.
A rendelkezésre álló adatok alapján az őrizetbe vett 30 éves kenderesi férfi az elmúlt félévben több helyi ingatlanba is bement, ahonnan főleg szerszámgépeket, elektronikai termékeket, és háztartási gépeket tulajdonított el. Ezeken kívül egy kisújszállási áruházból is próbált különböző piperetermékeket ellopni, továbbá egy alkalommal elvitt egy nyitva hagyott autót a benne lévő indítókulccsal, majd azzal több utcányit kocsikázott. A járművet végül leparkolta és azt hátrahagyta.

A Karcagi Rendőrkapitányság az egyesített büntetőeljárásban, 10 rendbeli lopás és 1 rendbeli jármű önkényes elvétele miatt folytatja az eljárást.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14