GYERMEKRAJZ PÁLYÁZAT

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottság rajzpályázatot hirdet „CSAT-LAKOZZ Te is!” kampánya keretében.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. évi feladatai között kiemelet helyen szerepel a balesetmegelőzés, azon belül is a balesetek számának csökkentése, és kimenetelük mérséklése. Egy esetlegesen bekövetkező közúti közlekedési baleset során nem tudhatjuk előre annak kimenetelét és súlyosságát, de mindenki tehet annak érdekében, hogy esélyt adjon magának, mégpedig azzal, hogy bekapcsolja a biztonsági övet. Figyelemmel arra, hogy a vármegyei rendőrök nagy hangsúlyt fektetnek a balesetmegelőzésre, melyet már óvodás és általános iskolás korban el kell kezdeni, ennek jegyében hirdetnek rajzpályázatot „CSAT-LAKOZZ Te is!” címmel.

A beküldött rajzok biztonsági öv, gyermekülés és védősisak témát érintve, bármilyen technikával (zsírkréta, színes ceruza, grafit ceruza, tus, tempera, stb.) A/3 vagy A/43 méretben készülhetnek. A művek hátoldalára rá kell írni a készítő nevét, életkorát, osztályát, oktatási intézmény nevét, e-mail címét és telefonszámát.

A rajzokat postai úton a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság 5000, Szolnok, Baross út 39. szám alatti címre küldhetik be, vagy ezen a címen személyesen is leadhatják.

Beküldési határidő: 2023. április 21.

A zsűri által kiválasztott legjobb művek készítői értékes ajándékot kapnak.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek