Print this page

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 7 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy tiszajenői férfi 2023. február 27-én a kora délutáni órákban személygépkocsijával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök elfogták a 42 éves jogsértőt és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyancsak nem rendelkezett vezetői engedéllyel az a segédmotoros kerékpárral közlekedő karcagi férfi, akit a rendőr járőrök ellenőriztek 2023. február 27-én 13 óra 40 perc körül. Az egyenruhások megállapították, hogy a jogsértő ellen, szabálysértési elzárás végrehajtása miatt körözés van érvényben. A 22 éves férfit előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Infokarcag