HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt 3 napban a megye rendőrei 14 ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival Szolnokon, a Debreceni úton a Vízpart körút irányába 2023. február 26-án a délutáni órákban, amikor egy őz ugrott az úttestre. A sofőr az állatot már nem tudta kikerülni, és a jármű jobb első részével elütötte, ami miatt az őz elpusztult. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napokban több vadelütéses baleset is történt. Felhívjuk a gépkocsivezetők figyelmét, hogy lakott területen kívüli utakon vadállatokkal bárhol és bármikor találkozhatnak. Különösen számolni kell megjelenésükkel azokon az útszakaszokon, melyeket „Állatok” veszélyt jelző táblával jelöltek meg. Ezeket a táblákat a közút kezelője a vadásztársaságokkal, vadgazdálkodási szakemberekkel egyeztetett útszakaszokon helyezi el, ahol a vadak megjelenésének az átlagosnál is nagyobb a valószínűsége.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.