MINDKÉT KEZÉT ELTÖRTÉK AZ ISKOLÁBAN

Saját osztálytársa törte el egy zagyvarékasi diák mindkét karját. Az egyik szünetben támadt rá, egy iskolai fakörzővel és puszta kézzel addig ütötte, amíg el nem tört mindkét keze.

A fiúnak nagy fájdalmai vannak, inni sem tud egyedül, egyik karját vállig begipszelték.

Az édesanya pedig nem érti, hogyan történhetett meg mindez.
Jelenleg is elképzelhetetlen fájdalmai vannak a tizenegy éves zagyvarékasi fiúnak, Rómeónak, aki segítség nélkül sem inni, sem enni nem tud, mert az osztálytársa a két óra közti szünetben egy fából készült körzővel és puszta kézzel addig ütötte, amíg mindkét kezét el nem törte. Az áldozat édesanyja nem érti, mindez hogyan történhetett meg az iskolában, és azt is elmondta, hogy a fiához az iskolába sem orvost, sem mentőt nem hívtak.

Az iskola közleménye alapján elkezdték az ügy teljeskörű kivizsgálását, ugyanígy tett a szolnoki tankerület is, az esetet pedig már jelentették a családsegítő szervezetnek. Az ügyben a rendőrség is nyomoz.

Az áldozat beszélt arról is a televíziónknak, hogy éppen a táblát takarította a szünetben, amikor társa arról kérdezte, hogy miért öntötte a tolltartójába a krétaport, majd lökdösni kezdte. A bántalmazott fiú azt állítja, hogy nem öntött krétaport a társa tolltartójába.

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek