HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 1 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 1 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy tiszaszentimrei lakos közlekedett tehergépkocsival a 33. számú úton Debrecen irányából Tiszafüred felé 2023. február 22-én a déli órákban. A sofőr – elmondása szerint – vezetés közben elaludt és a menetiránya szerinti bal oldali útárokba hajtott, amiben 1,5 m mély víz volt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a járművezetés során a fáradtság az egyik legnagyobb közlekedésbiztonsági kockázat. Amennyiben útközben álmosnak érzi magát, álljon meg, iktasson be pihenőt és a gépkocsiból kiszállva mozgassa át végtagjait!

…, hogy mindenki hazaérjen!

Infokarcag

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.