HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a vármegye rendőrei 3 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 1 személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Egy jászapáti lakos 2023. január 10-én 9 és 10 óra között egy áruház előtt megtalálta egy helyi lakos pénztárcáját, amiben 50.000 forint készpénz és bankkártyák voltak. A 19 éves nő az egyik bankkártyáról, több üzletben, összesen 44.738 forint értékben költött. A sértetti bejelentést követően a rendőrök kamerafelvételeket elemeztek és adatokat gyűjtöttek, amelyek eredményeként a lakcíméről előállították a Jászapáti Rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatal nőt, akit információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgattak.

A terhelt beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a készpénzt elköltötte, a bankkártyákat pedig néhány használat után eldobta.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.