Tűzoltók segítettek a kórháznak az ünnep idején

A Katasztrófavédelem dolgozói adományokat adtak át a karcagi Kátai Gábor Kórház gyermekosztályának

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság felhívásához csatlakozva a katasztrófavédelem is adománygyűjtést kezdeményezett dolgozói között, mellyel a karcagi Kátai Gábor Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályát támogatták.

Megyénk hivatásos tűzoltó-parancsnokságai, katasztrófavédelmi kirendeltségei, továbbá a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársai fogtak össze annak érdekében, hogy segítsék a karcagi kórház dolgozóinak munkáját, ezzel könnyebbé téve nem csak az ő munkájukat, hanem azon kisgyermekek életét is, akik kénytelenek az ünnepeket a kórház falai között tölteni.

A tűzoltók által gyűjtött pénzadományból két darab véroxigénszint-mérő készüléket, valamint a dolgozók számára egy korszerű mikrohullámú sütőt sikerült beszerezni. Az adományt december 22-én adta át a kórház csecsemő- és gyermekosztálya részére Juhász László tűzoltó ezredes, gazdasági igazgatóhelyettes; valamint Sóti Gábor tűzoltó ezredes, a karcagi katasztrófavédelmi kirendeltség tűzoltósági felügyelője.

Fotó: JNSZ MKI

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek