ADVENTI SZÍNHÁZI ELŐADÁS

Advent vasárnapján, a Déryné Kulturális Központban Magda, a Szabó című színházi előadásra várták az érdeklődőket. A Civilút Odaadó Programjának köszönhetően az előadás ingyenes volt.

Az előadás előtt Gulyás Andrea kuratóriumi tagtól megtudtuk, a Civilút küldetése, hogy felhívja a figyelmet az egyéni és társadalmi felelősségvállalás fontosságára az élet minden területén.

- Az Odaadó Program célja, hogy az idősek az online térben könnyen és egyszerűen megtalálják azon vállalkozókat, szolgáltatókat, akik megbízhatónak, odaadónak vallják magukat. Az Odaadó Portál a Civilút Alapítvány kezdeményezésére jött létre. Azt valljuk, az idős kor nem betegség, hanem egy speciális élethelyzet, olyan állapot, amely gondoskodást, odafigyelést, odaadást igényel. Mi ehhez kínálunk platformot az időseknek és mindazon szervezeteknek, intézményeknek, vállalkozásoknak, akik velünk együtt hisznek ezen értékekben - mondta el a kuratórium tagja, aki szólt a közösségi oldalukról, és az időseknek készült szakmai könyvükről is.

A Magda, a Szabó darabban az írónő, minden magyar Magdája; a nő, a feleség, a szerelmes asszony mutatkozik be, aki rajongó boldogsággal élte életét férje, Szobotka Tibor író oldalán. Az előadás két szereplője Mészáros Tibor és Krajcsi Nikolett, produkciós vezető Porkoláb Gyöngyi.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14