HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

 

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei 8 ittas járművezetővel szemben intézkedtek, továbbá 4 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Egy kőröstarcsai lakos személygépkocsival közlekedett Újszász belterületén 2022. november 30-án az esti órákban, amikor a rendőrök ellenőrizték. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ugyancsak engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság egy 48 éves helyi lakos ellen. A férfi a város belterületén személygépkocsival közlekedett 2022. november 30-án a délelőtti órákban, amikor az egyenruhások ellenőrizték. A sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ezért a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.