Print this page

Színházi előadás és gyertyagyújtás Advent első vasárnapján

Advent első vasárnapján a Déryné Kulturális Központban Magda, a Szabó című színházi előadásra várták az érdeklődőket, majd a Városháza előtti téren kigyulladtak a fények.

A Dérynében a Civilút Odaadó Programjának köszönhetően az előadás ingyenes volt. A Civilút küldetése, hogy felhívja a figyelmet az egyéni és társadalmi felelősségvállalás fontosságára az élet minden területén. A Civilút Odaadó Program célja, hogy az idősek az online térben, azaz a www.odaado.hu weboldalon könnyen és egyszerűen megtalálják azon vállalkozókat, szolgáltatókat, akik megbízhatónak, odaadónak vallják magukat. Az odaado.hu tulajdonképpen egy online piactér, ahol a szenior korosztály és a cégek, vállalkozások, intézmények egymásra találhatnak. Ez mindenki számára hasznos és értékes kapcsolat - tudtuk meg az előadás előtt Gulyás Andrea kuratóriumi tagtól.

A színházi előadás után a Városháza előtti téren folytatódott az advent, ahol a felállított karácsonyfa előtt az adventi koszorú első gyertyáját Szepesi Tibor polgármester gyújtotta meg, majd kigyulladtak a Városháza épületén a fények, közben a jelenlévők karácsonyi dalt énekeltek. Az adventi koszorú égő gyertyájáról pedig többen hazavitték magukkal mécseseiken a szeretet lángját.