Print this page

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

By szeptember 11, 2022 344 0

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt egy 20 éves fegyverneki lakos ellen. A férfi 2022. szeptember 10-én, az éjszakai órákban közlekedett személygépkocsival, négy fő utasával Fegyvernek lakott területén kívül, a 4-es számú főúton Debrecen felől Törökszentmiklós irányába. Haladása során a 124-es kilométerszelvény közelében megcsúszott, és az úttest jobb szélén lévő vízelvezető útárokba csapódott. A mentők a sérülteket kórházba szállították, elsődleges orvosi vélemény szerint valamennyien súlyos sérüléseket szenvedtek.

Kérjük a járművezetőket, hogy az éjszakai órákban, illetve korlátozott látási körülmények között fokozott óvatossággal, ha szükséges, a megengedettnél is lassabban haladva közlekedjenek, hogy biztonságban megérkezzenek az úticéljukhoz.

...hogy mindenki hazaérjen!