Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 60 éves helyi lakos ellen. A férfi 2022. augusztus 6-án, az esti órákban elektromos kerékpárral gépi üzemmódban közlekedett Törökszentmiklós belterületén, amikor a rendőrjárőr intézkedés alá vonta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a Rendőrkapitányságra.

Ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy az elektromos kerékpárral, gépi üzemmódban közlekedőkre is érvényes a zéró tolerancia, azaz a vezetés megkezdése előtt szeszes ital fogyasztása tilos! Amennyiben mégis italozásra kerül sor, ne üljenek vissza a kerékpárra, hanem azt tolva menjenek haza, és ezzel nemcsak önmagukra, hanem a többi közlekedőre is figyelemmel lesznek!

...hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.