Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint két ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy tószegi lakos szenvedett súlyos sérülést abban a közúti közlekedési balesetben, ami 2020. május 30-án 15 óra körül történt Tiszavárkony külterületén, a 4625-ös számú úton. A 39 éves férfi személygépkocsijával előzni kezdte az előtte haladó két autót, azonban a manőver közben többször letért a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, és elveszítette uralmát a gépkocsi irányítása felett. A gépjármű keresztbe fordult az úton, majd a menetiránya szerinti jobb oldali árokba csapódott és a tetejére borulva megállt az úttesten.  

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy mindig a megengedett sebességet betartva, a forgalmi, az időjárási és látási viszonyoknak, továbbá az útviszonyoknak (az út vonalvezetésének, az útburkolat minőségének és állapotának) megfelelően közlekedjenek!

… hogy mindenki hazaérjen!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.