A Karcagi Nagykun Református Gimnázium Ballagása

A Karcagi Nagykun Református Gimnázium három végzős osztályának 63 diákja búcsúzott ...

A Karcagi Nagykun Református Gimnázium három végzős osztályának 63 diákja búcsúzott április 29-én az iskolától, diáktársaitól, tanáraitól, majd a Református Nagytemplomban tartott ballagási istentiszteleten többen díjakat is átvehettek.

Nagy izgalommal készültek a Karcagi Nagykun Református Gimnázium végzősei a ballagásukra, hiszen négy évükből kettőt online oktatásban végeztek. A 11-es, ballagtató osztályok szépen feldíszítették a termeket, a templomot, a folyosókat is. A három osztály a tornateremből indult el búcsút venni az alma mater több száz éves falaitól, s közben felidézték az itt töltött éveiket is a diákok.

A szülőktől, rokonoktól kapott ballagási csokrokat, ajándékokat aztán az iskolában hagyva, közösen vonultak át a templomi ballagási istentiszteletre, ahol Nt. Koncz Tibor esperes igehirdetése után az ünnepi műsorban a végzősök közreműködtek.

Székely Éva Mária, a 12. A osztályfőnöke megható szavakkal búcsúztatta tanítványait és indította el őket a nagybetűs élet felé. Ezt követően Koncz Tibor esperes és Tóth Barna igazgató jutalmakat adott át a legjobbaknak tanulmányi, sport és közösségi munkáért.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14