HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiből

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Az elmúlt napon a megye rendőrei négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az alkoholfogyasztás már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, amelyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést. A szeszesital fogyasztásának hatására csökken az észlelőképesség, tompulnak a reflexek, így jelentősen megnő a reakcióidő. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb kisfilmjei – melyek itt és itt nézhetők meg – az ittas járművezetés veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Egy tiszaroffi lakos közlekedett személygépkocsival Kunmadaras lakott területén kívül 2022. április 16-án a délutáni órákban. A sofőr haladása során nem vette észre a műszaki okból, a menetirány szerinti jobb oldalon, részben az útpadkán álló személygépkocsit, és annak nekiütközött. A baleset következtében a tiszaroffi gépjárművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.