Print this page

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYÉBŐL

Az elmúlt nap öt elfogás és öt ittas vezetés történt a megyében.
Személyi sérüléssel járó baleset nem volt.

Az elmúlt 24 órában történt.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint öt ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Szolnoki Rendőrkapitányságon egy 29 éves szolnoki és egy 31 éves tiszabői férfi ellen indítottak eljárást járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt. A rendőrök az egyik sofőrt Szolnok belterületén, a másikat Hunyadfalva külterületén igazoltatták 2021. december 25-én este. Mindkét gépkocsivezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, melyek pozitív értéket mutattak. A tiszabői férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették, a szolnoki sofőr nem tartotta magánál a jogosítványát.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az ünnepi időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére.