7500 db orvosi maszkot adományozott Papp Bernadett karcagi vállalkozó

Papp Bernadett karcagi vállalkozó 7500 db orvosi maszkot adományozott Karcag Város Önkormányzata részére. Az adományt a Városházán Szepesi Tibor polgármester vette át.

- Nagyon nagy szükségünk van a védekezéshez ilyen adományokra, hiszen a covid még itt van közöttünk - mondta Szepesi Tibor.

- Ahhoz, hogy megfelelően tudjunk védekezni a szociális, az egészségügyi és oktatási intézményekben és a Városházán is, ahol nagyon sokan megfordulnak, intézik ügyeiket, sokan vannak zárt térben egy helyen, nagyon fontos, hogy a fertőtlenítő eszközök, a maszkok rendelkezésünkre álljanak. A mai napon Papp Bernadett vállalkozótól kaptunk 7500 maszkot, amelyeknek az egészségügyi, a szociális intézményeinkben és a szünet után az oktatási intézményekben is nagyon fontos lesz a használata. Maga a város és az önkormányzat is törekszik arra, hogy minél több eszközt beszerezzen, hiszen nem tudjuk hol van a vírusnak a vége. Remélem hamarosan kilábalunk belőle, de addig is nagy szükség van arra, hogy azok a vállalkozók társadalmi szerep vállalásukként támogassák a várost, a lakosságát, a védekezésben, amit nagyon szépen köszönünk, ahogy ezt a mai adományt is - fogalmazott a városvezető.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek

Halálos baleset volt Karcagon

Halálos baleset volt Karcagon

máj. 26, 2020 Rate: 0.00

Tisztelt Karcagi lakosok!

Tisztelt Karcagi lakosok!

ápr. 28, 2020 Rate: 4.14