KARÁCSONYI ADOMÁNYGYŰJTÉS

Újra lesz Jótékonysági adománygyűjtés. Idén is várjuk a karácsonyi felajánlásokat a Megyeházán november 8 és december 3 között!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén is közreműködik a Magyar Református Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági kezdeményezéseiben és megyei központi gyűjtőhelyként várja a felajánlásokat, melyek idén is rászoruló gyermekekhez, családokhoz érkeznek határon innen és túl még az ünnep előtt.
Segíteni többféle módon is lehet. Lássuk, hogyan!

Szeretetdoboz: környezetbarát, újrafelhasználható vagy bármilyen más típusú, (szépen és gondosan) becsomagolt dobozba elsősorban tartós élelmiszereket ( pl. cukor, olaj, liszt, tea, fűszer, keksz, kakaó, száraztészta, édesség) és tisztálkodószereket ( sampon, tusfürdő, fogkrém, öblítő, mosószer, pelenka) várunk. Külön köszönet, ha ételintoleranciával küzdőkre is gondolnak a csomag készítői. Az adományokat a gyűjtés időszakában, hétfőnként 14-15 óra között Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke személyes veszi át.
/Szeretetpapírdobozt itt az oldalon üzenetben jelzett kérésre korlátozott mennyiségben rendelkezésre tudunk bocsátani./

Nyilas Misi pakk: a kilátástalan helyzetű gyermekek csomagja, amelybe lehet tenni édességet, fejlesztő játékot, meleg sapkát, sálat, kesztyűt, zoknit, fogkefét, fogkrémet, füzetet, tollat, kifestőt, színes ceruzát, radírt és egy kedves levélüzenetet.

Kívánságlista program: nehéz helyzetben nevelkedő gyermekek kívánságait lehet teljesíteni a jobbadni.hu oldalon keresztül.

Várjuk szeretettel az adományokat Jász-Nagykun-Szolnok megyéből!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Top hírek